چهارشنبه 17 مهر 1392

کسب رتبه پنجم مسابقات سراسری شریف کاپ توسط دانشجویان مرکز هوا فضای دانشگاه

تیم دانشجویی سهای مرکز هوافضا دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) موفق به کسب رتبه پنجم در مسابقات کشوری لیگ رباتهای پرنده کلاس مانور هوایی گردید.

بعد از شروع فعالیت مرکز توسعه کارآفرینی دانشگاه و بنا بر تاکید ریاست محترم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در خصوص پشتیبانی و حمایت از تیمهای تحقیقاتی دانشجویی ، مرکز توسعه کارآفرینی برنامه های آماده سازی و حمایت از این تیمها را در برنامه کاری خود قرار داد. بعد از یکسال و با توجه به پشتیبانی مسئولین محترم دانشگاه تیم سهای مرکز هوافضا دانشگاه که متشکل از دانشجویان رشته های مهندسی برق و مهندسی مکانیک می باشند موفق به کسب رتبه پنجم در مسابقات کشوری لیگ رباتهای پرنده کلاس مانور هوایی که با شرکت بیش از سی تیم از دانشگاهها و مراکز پژوهشی و صنعتی در دانشگاه صنعتی شریف برگزار گردید شد. این مسابقات از تاریخ 3 الی 5 مهرماه در دانشگاه صنعتی شریف برگزار گردید.

آمار بازدید : 769 بروزرسانی : سه شنبه 23 مهر 1392 - 11:39:35 نسخه قابل چاپ