دوشنبه 11 اسفند 1393

سمینار " کارآفرینی و طراحی کسب و کار من" در دانشگاه برگزار گردید

مرکز کارآفرینی دانشگاه در راستای توانمندسازی دانشگاهیان محترم سمینار کارآفرینی برگزار نموده است.

در این سمینار دوساعته که به همت مرکز کارآفرینی دانشگاه از ساعت 10 الی 12 روز دوشنبه 11 اسفند در آمفی تئاتر ساختمان آینده پژوهی برگزار گردید ، دکتر علیرضا فریدونی از اساتید کارآفرینی و  مدیران صنعتی در زمینه چشم انداز کارآفرینی فارغ التحصیلان ، زمینه های  شغلی و کارآفرینی و راهکارهای تبدیل شدن به یک کارآفرین موفق شدن سخنرانی کردند. ایشان ضمن بر شمردن موانع و مشکلات پیش روی یک کارآفرین بر ضرورت آموزش و تربیت فارغ التحصیلان برای توانمندسازی نسل آینده برای گذر از مرحله تحقیقاتی به مرحله کارآفرینی نکاتی را ارائه نمودند. در پایان این مراسم که با استقبال گسترده اساتید و دانشجویان دانشگاه برگزار گردید مقرر گردید دوره های تخصصی تر کارآفرینی زیر نظر مرکز کارآفرینی دانشگاه برنامه ریزی و برگزار گردد. کلیه علاقه مندان شرکت در دوره های مرکز کارآفرینی می توانند جهت ثبت نام دوره ها به دفتر مرکز کارآفرینی واقع در طبقه دوم ساختمان آینده پژوهی مراجعه فرمایند.

آمار بازدید : 695 بروزرسانی : دوشنبه 11 اسفند 1393 - 14:42:25 نسخه قابل چاپ