دوشنبه 1 آذر 1395
نشست دانشجو و صنعت در دانشگاه برگزار شد
مراسم با پخش چند کلیپ از زندگی نامه آقای موسوی و فعالیت کارگران معلول کارخانه شروع شد و با حضور مدیرعامل محترم شرکت فیروز و هیأت همراه که تعدادی از معلولین محترم هم حضور داشتند، با قرائت کلام الله مجید رسمیت یافت، سپس معاون محترم مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری و توسعه کارآفرینی دانشگاه خیر مقدم فرموده و با اشاره به جایگاه ویژه کارآفرینی اظهار داشت: ترویج فرهنگ کارآفرینی در دستور کار جدی دانشگاهها قرار دارد که در این راستا باید اقدامات جدی انجام شود و در راستای پیشرفت کشور همه مدیران و مسئولان به ویژه دانشگاهها باید در جهت رشد کارآفرینی تلاش کرده و این مهم را در اولویت برنامهها قرار دهند.
در ادامه برنامه، آقای موسوی با نام خدا و راه خدا صحبت هایش را شروع کردند و راه خدا را که از بین خلق خدا می گذرد تفسیر نموده و خطاب به دانشجویان گفتند که چرخ آینده مملکت دست شما دانشجویان است که بتوانید با نگاه به مشکلات جامعه و خلق خدا مثمر ثمر واقع شوید.
آقای موسوی در مورد زندگی نامه و سوابق خود پرداختند و اعلام نمودند که صحبت هایش را با پرسش و پاسخ و به موضوعات دسته بندی شده توسط مجری برنامه پاسخ و توضیح دهند که قبل از پرسش و پاسخ به عنوان میان برنامه موسیقی زنده نواخته شد.
موسس کانون معلولین توانا در این نشست بیان داشت: مسئولان بستر کارآفرینی را در سطح جامعه فراهم کنند وی با بیان اینکه دانشجویان در جامعه نقش ویژهای دارند، اظهار داشت: کانون معلولین توانا در زمینهی کارآفرینی و ایجاد شغل اقدامات ویژهای انجام داده است.
موسوی افزود: برترین نظریه در زمینهی جایگاه معلولان در جامعه از سوی کانون معلولین توانا ارائه شده و به زودی در یونسکو ثبت خواهد شد این امر در حالی بوده که در کارآفرینی باید سرمایهداری الهی مدنظر قرار گیرد.
دبیر مجامع هماندیشی تشکلهای معلولان سراسر کشور ادامه داد: آموزش، تخصص و تحصیلات سه مولفهی اساسی در زمینه موفقیت در عرصه صنعت هستند که باید مورد توجه دانشجویان قرار گیرند و این قشر در جهت تحقق این امور تلاش کنند.
کارآفرین برتر کشور در حوزهی معلولان کشور تصریح کرد: دانشگاه و صنعت باید با یکدیگر مرتبط شده و دانشجویان در این فضا به مرحله فرآوری و عملآوری برسند.
مدیرعامل گروه بهداشتی فیروز با بیان این مطلب که بستر کارآفرینی باید در سطح جامعه فراهم شود، خاطرنشان کرد: همت و وجود بستر لازم دو امر ضروری در رشد کارآفرینی هستند که مسئولان باید به این دو مهم توجه ویژه داشته باشند تا امکان استفاده از ظرفیت و سرمایههای انسانی کشور به خوبی مهیا شود.
موسوی عنوان کرد: سرمایهداری الهی نقطه مقابل سرمایهداری غرب بوده و نیازمند تقویت و توجه جدی از سوی مسئولان و سرمایهگذاران است.
در ادامه به سئوالات: آیا مدرک تحصیلی در بازار کار به درد می خورد؟ اگر شما جوان 20 ساله بودید در این وضعیت چه کاری می کردید؟ و کار در کارخانجات صنعتی و شرکت ها همراه با تحصیل را چگونه ارزیابی می کنید؟... پاسخ و توضیح دادند که درست است که در مواقعی تنها مدرک تحصیلی به درد می خورد اما مدرک تحصیلی برمبنای آموزش و عملی باید باشد، در پاسخ به سئوال سوم اعلام کردند که اگر باشد مفید است اما اکثر کارخانجات صنعتی تعطیل و یا نیمه تعطیل هستند که متاسفانه باید زمینه اش فراهم باشد و اون هم نیست بعد در ادامه اعلام کردند که در حال اجرای سیاست سرمایه گذاری الهی هستیم و نظریات ما بعنوان مشاور سازمان ملل در امور معلولین بررسی می شود. مراسم ساعت 12با نواخت موسیقی کلاسیک توسط دانشجویان و پذیرایی توسط اسپانسر خاتمه یافت.