یکشنبه 7 خرداد 1396

برگزاری نشست علم در صنعت

توسط مرکز توسعه کارآفرینی با همکاری انجمن علمی گروه مواد نشست علم در صنعت در دانشگاه برگزار شد.

در راستای ماموریت توسعه کارآفرینی و ایجاد خلاقیت و تشویق دانشجویان برای ایجاد کار و بهره برداری از تجربیات کارآفرینان مهم رشته مواد مراسم نشست "علم در صنعت" با حضور مدعوین محترم، اساتید گروه مواد و متالوژی و دانشجویان محترم در دانشگاه برگزار شد. در این هم نشینی که در سالن اجتماعات دهخدا (علوم انسانی) برگزار شد از صنعتگران مطرح استانی و کشوری صنایع فلزی شفیع زاده، صنایع فولاد روانشیر، صنایع دیرگدارسازی اطلس بودند.

موضوع اصلی سخنرانان محترم، ارتباط بین دانشگاه و صنعت، کاربرد دروس دانشگاهی در صنعت بود. بعد از سخنرانی، جلسه پرسش و پاسخ بین دانشجویان و صنعتگران برگزار شد و دانشجویان سئوالات خود را پیرامون مسائل تحصیلی و شغلی مطرح نمودند.

در پایان مراسم مسابقه برگزار شد و به نفرات برتر جوایزی اهدا گردید و از مدعوین محترم هم تقدیر بعمل آمد.