چهارشنبه 25 بهمن 1396

درخشش دانشجویان کارآفرین در سیزدهمین مسابقات بین المللی رباتیک

تیم دانشجویان کارآفرین در سیزدهمین مسابقات بین المللی رباتیک و نمایشگاه اختراعات و ابتکارات مقام دوم اختراعات و ابتکارات را کسب کردند و مدال طلا، نقره و برنز را از آن خود نمودند.

گروه کارآفرینی دانشجویان آقایان 1- محمد ریاحی (برق 96)  2- یوسف رحیمی (برق مخابرات 94) 3- امیر حسین اجاقی (برق قدرت 94) با حمایت این مرکز در سیزدهمین دوره مسابقات بین المللی رباتیک، هوش مصنوعی و نمایشگاه اختراعات و ابتکارات در دانشگاه صنعتی نوشیروان بابل از تاریخ 18-16  بهمن ماه شرکت نمودند و مقام دوم لیگ اختراعات و ابتکارات، مدال طلای گروه مهندسی پزشکی، مدال نقره گروه مهندسی برق و الکترونیک، مدال برنز گروه مهندسی پزشکی را کسب نمودند. شایان ذکر است از بین 17 کشور شرکت کننده جهان در مسابقه مذکور، نمایندگان کشورهای ترکیه و فرانسه حضور داشتند و 15 کشور به صورت غیر حضوری شرکت داشتند.