یکشنبه 1 دی 1392

فراخوان حمایت از طرح های دانش بنیان در مرکز رشد واحدهای فناوری

مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در جهت تجاری سازی ایده های فناورانه اقدام به پذیرش طرح های دانش بنیان می نماید.

مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) به عنوان اولین مرکز رشد استان قزوین اقدام به پذیرش ایده های فناورانه جهت تجاری سازی و تولید ثروت نموده است. متقاضیان استقرار در مرکز رشد دانشگاه علاوه بر استفاده از کلیه امکانات دانشگاه می توانند از تسهیلات مالی اختصاص یافته به این مرکز  بهره مند گردند. مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه تنها مرکز رشد استان قزوین می باشد که صد در صد اعتبارات خود را جهت حمایت از طرح های پژوهشی اختصاص می دهد. شایان ذکر می باشد که در حال حاضر در استان قزوین مراکز رشد دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) ، مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی و مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین به عنوان مراکز رشد مادر و تخصصی در زمینه  حمایت از طرح های فناورانه مشغول به فعالیت می باشند . و مرکز رشد اقماری  پارک علم و فناوری استان قزوین نیز به عنوان مرکز رشد تازه تاسیس در آینده نزدیک وارد مقوله حمایت از پژوهشگران استان خواهد شد.

تماس با مرکز رشد دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)  02818371765

www.roshd.ikiu.ac.ir